Loved and lost.

Door TheJVH op dinsdag 23 maart 2010 02:43 - Reacties (4)
Categorie: Onzin, Views: 3.930

Daar lig ik dan weer, half 3 's nachts terwijl ik me had voorgenomen m'n werk af te maken en vroeg te gaan slapen. Helaas, weer niet gelukt, morgen een nieuwe kans.

Dan nog maar een blogje, om die laatste hersenspinsels ergens neer te zetten. Met 'One Of It' van Milow op de achtergrond zet ik de eerste regels in het vakje 'Tekst' bij 'Post aanmaken'. Maar wat zal ik er eens neer zetten? Wat wil ik nu kwijt en wat willen mensen horen? Doet dat er eigenlijk toe, wat mensen willen horen?Terwijl ik op 'opnieuw afspelen' druk in de brakke Youtube player denk ik na over mijn onderwerp. Tja... moeilijk moeilijk... heb ik eigenlijk wel iets over te schrijven? Kan ik niet beter gewoon stoppen en lekker gaan slapen? Vragen schieten door m'n hoofd maar ik kan niet stoppen... Ik moet het afmaken en komen met een blogpost die ik later nog kan teruglezen.

Iets over school.... Nah. School is niet bijster interessant en daar denk ik liever niet aan. Misschien omdat het niet al te interessant is op het moment, of omdat ik gewoon andere dingen aan m'n hoofd heb.

Over het leven dan? Dat zijn wel erg diepgaande gedachten zo ver in de nacht. Ik vraag me af of ik daar nog iets fatsoenlijks over kan schrijven. Iets zegt me dat er dan alleen maar wat gebrabbel komt te staan waar ik zelf maar weinig van begrijp.

En zo staan er al 5 alinea's op het papier... en jij bent nog steeds aan het lezen... je af vragend waar het heen zal gaan... Ik zal je zeggen: Dat vraag ik me op dit moment ook af. Persoonlijk vind ik het een beetje doelloos om het zomaar af te sluiten zonder duidelijke boodschap of conclusie. Weer een aantal minuten verspild aan het lezen van een doelloos stukje tekst van iemand die geen flauw idee heeft wat hij nu in godsnaam gaat schrijven, en dus maar wat neergooit zodat er in ieder geval maar Ūets staat...

Ach, dan sluit ik het maar af met een mooi citaat waarmee ik al een tijdje rondloop nadat ik hem ergens heb gehoord. Na een googlesessie blijkt het te komen van Alfred Tennyson, een engelse dichter uit de 19e eeuw.
Better to have loved and lost than never to have loved at all.

Volgende: Geachte NS medewerkers 06-'10 Geachte NS medewerkers
Volgende: The Prestige 03-'10 The Prestige

Reacties


Door japo, dinsdag 23 maart 2010 08:08

Mooi geschreven! :D

Door Tweakers user denyos, dinsdag 23 maart 2010 08:37

Ik kan me alleen maar bij japo aansluiten. Ondanks dat het zoals je zelf al schreef enigzins inhoudsloos was kon ik me er wel prima in vinden (al blog ik zelf dan niet).

Door Tweakers user 108886, dinsdag 23 maart 2010 09:47

I want my minute back

Door Tweakers user AlexV, dinsdag 23 maart 2010 15:45

Better to have loved and lost than never to have loved at all.
Eens.

Oh, titels zijn zonder punten ;)

Reageren is niet meer mogelijk